Hozzávalók:
500 gr GEFRO teljes kiőrlésű lisztből készült makaróni-tészta
Egy kis csomag mirelit brokkoli, vagy egy kisebb brokkoli
Húsevőknek: 20 dkg kockára vágott sonka
200 ml tejszín
200 ml tej
2 tojás
GEFRO póréhagyma krémleves
GEFRO gyógynövény-fűszer
20 dkg füstölt trappista sajt, reszelve
2-3 db friss paradicsom, vékonyra szeletelve
Ízlés szerint só, bors, szerecsendió
Elkészítési módja:
A tésztát kifőzzük, de kicsit hamarabb vesszük le, mint a közvetlen fogyasztásnál, mivel ezt még a sütőben át fogjuk sütni. A brokkolit rózsáira szedjük, a sonkát kockára vágjuk. A tojásokat, a tejszínt és a tejet habverővel laza állagúra keverjük. Hozzáadunk ehhez a keverékhez 3 evőkanál póréhagyma krémleves port, valamint 1-2 teáskanál gyógynövény-fűszert, ízlés szerint még sót, borsot és szerecsendiót. Egy sütőedényt kenjünk ki vajjal, szórjuk meg zsemlemorzsával, tegyük rá a kifőtt tészta és a sonka felét, az összes brokkolit és a fele mennyiségű reszelt sajtot. Ezt követően tegyük rá a maradék tésztát, arra a maradék sonkát, öntsük rá a tejes-tejszínes-tojásos öntetet, rakjunk a tészta tetejére vékonyra vágott paradicsom-szeleteket, és a maradék sajttal hintsük meg az egészet. Előmelegített sütőben kb. 180 fokon aranybarnára sütjük (30-40 perc). Friss vegyes salátával isteni finom! Egészséges és gyors. Elkészítési ideje: kb. 50 perc.
A GEFRO hozzávalókat beszerezheted a webáruházunkban: http://www.immunrendszerem.hu/
Egészséges jó étvágyat kívánunk!
BL Natura Hungária Kft. munkatársai
http://www.immunrendszerem.hu/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése