2011. április 21., csütörtök
Gyorsan, egészségesen: Ruccola-leves GEFRO módra
Hozzávalók: 10 dkg ruccola, 6 púpozott kanál Gefro házias burgonyaleves, 2 evőkanál Gefro Bogáncsolaj, 1 evőkanál parmezán sajt, egy gerezd fokhagyma, 1 liter víz. A ruccolát megmossuk, felaprítjuk, és a Bogáncsolajon megpároljuk. Pár perc párolás után hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, majd egy perc múlva belekeverjük a kevés hideg vízzel csomómentesen előzetesen elkevert burgonyaleves-port, majd felöntjük tiszta vízzel, és felforraljuk. Pár perc forralás után kész a leves, melyet tálalás előtt reszelt parmezánnal és friss ruccola levelekkel ízesítjük. Tejfölt is adhatunk hozzá.
A hozzávalókat beszerezheted a webáruházunkban: http://www.immunrendszerem.hu/
Egészséges jó étvágyat kívánunk!
BL Natura Hungária Kft. munkatársai
http://www.immunrendszerem.hu/
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése