2011. április 21., csütörtök

Gyorsan, egészségesen: Ruccola-leves GEFRO módra


Hozzávalók: 10 dkg ruccola, 6 púpozott kanál Gefro házias burgonyaleves, 2 evőkanál Gefro Bogáncsolaj, 1 evőkanál parmezán sajt, egy gerezd fokhagyma, 1 liter víz. A ruccolát megmossuk, felaprítjuk, és a Bogáncsolajon megpároljuk. Pár perc párolás után hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, majd egy perc múlva belekeverjük a kevés hideg vízzel csomómentesen előzetesen elkevert burgonyaleves-port, majd felöntjük tiszta vízzel, és felforraljuk. Pár perc forralás után kész a leves, melyet tálalás előtt reszelt parmezánnal és friss ruccola levelekkel ízesítjük. Tejfölt is adhatunk hozzá.

A hozzávalókat beszerezheted a webáruházunkban: http://www.immunrendszerem.hu/

Egészséges jó étvágyat kívánunk!

BL Natura Hungária Kft. munkatársai
http://www.immunrendszerem.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése