2010. december 5., vasárnap

Gyenge az immunrendszerem! Mit tegyek?

Tényezők az immunrendszerünk egészségével kapcsolatosan, amelyekre nem is gondolnánk
Mit tegyél az egészségesebb immunrendszerért? Gondold végig az itt olvasottakat, és hagyd ki a károsító hatásokat az életedből, ami kihagyható, építsd be az életedbe a jótékony hatásokat, ami beépíthető, változtass azon, ami megváltoztatható!
Szeretnél új életet kezdeni? Szeretnél egy három hónapos kúrára vonatkozó "TELJES IMMUNRENDSZERI MEGÚJULÁS" életmód-programot kapni? Ha megrendeled az alábbi termékek valamelyikét, akkor ajándékba kapsz egy három hónapos életmód-programot, amely lépésről lépésre vezet téged végig az erőteljes immunrendszer megalapozásának útján!
Immunerősítő termékeink, amelyekből rendelve ingyenesen elküldjük számodra a három hónapos programot elektronikus úton:
Immuno Expert, bővebb információ:
http://www.immunrendszerem.hu/Immuno-Expert
Q 10 Aktív, bővebb információ:
http://www.immunrendszerem.hu/Q10-AKTIV®-a-mindennapi-eletero
Medi Verde, bővebb információ:
http://www.immunrendszerem.hu/Medi-Verde-komplex

Készítményeink biztonságosan, megfelelő összetételben biztosítják immunrendszered védelmét, erősítését!

Depresszió és immunrendszer
Úgy becsülik, hogy 14.800.000 amerikai ember szenved súlyos depresszióban, és ebből 6 millió az idős ember. Magyarországon is első helyen áll a lelki betegségek területén a depresszió. Ha ehhez a szorongásos zavarokat is hozzászámítjuk, a betegek száma még több. A depresszió fiatal korban is súlyos probléma, de idősebb korban már nagyon sok gondot jelent, hozzájárul a magas öngyilkossági arányhoz is, sajnos. Egyre több szakmai fórumon nyilatkoznak az alternatív orvoslással foglalkozó szakemberek arról, hogy a magas számú depressziós megbetegedéshez hozzájárulnak a krónikus gyulladások is, amelyeknek következtében súlyos tápanyag-hiány lép fel a testben, kiemelten az agyban is. A gyulladások jelentős mértékben csökkentik a szerotonin-szintet az agyban, amely anyag fogyása elsődlegesen “felelős” a depresszió kialakulásáért. A depressziós ember nem tud megfelelő mértékben cselekedni a saját egészségéért, nincs kellő hatással a sorsa és egészsége alakítására. Az antidepresszáns gyógyszerek nemkívánatos mellékhatásai tovább rontnak a helyzeten – és közel sem oldják meg az alap-problémát. A legújabb kutatások alapján a legfőbb immunvédelem az agyban található immunsejtek (mikroglia) állapotától függ – ezért nagyon fontos elménk épségét megőrizni, visszanyerni!

Álmatlanság és immunrendszer
Tudomásul kell venni, hogy ha nincs megfelelő éjszakai alvás, akkor nincs megfelelően működő immunrendszer sem! Az emberek jelentős százaléka szenved álmatlanságban. Az álmatlanságot sok tényező okozhatja, többek között az elsalakosodott, elfáradt immunrendszer is, amely nem engedi az idegrendszert megnyugodni – és máris benne vagyunk a mókuskerékben: azért nem alszom, mert elfáradt a szervezetem, és azért fáradt el a szervezetem, mert nem alszom...

Krónikus gyulladások és az immunrendszer
Ma már szinte mindenki gyulladásokkal küszködik!
Milyen krónikus betegségeket okozhatnak a gyulladások?
- korai öregedés
- növelik a daganatos betegségek kockázatát
- izomgyengeség
- alvás-zavarok
- memória-zavarok
- nyugtalanság, ingerlékenység
- gondolkodási nehézségek
- ízületi gyulladás
- Alzheimer-kór
- Parkinson-kór
- állandó betegség-érzet és fáradtság

Mely tényezők rombolják az immunrendszert - amelyekre nem mindig gondolunk:
- védőoltások: egyetlen védőoltás akár két évre is gyengítheti az immunrendszer!
- citosztatikus kezelések
- állandó gyógyszerszedés
- krónikus betegségek
- környezeti szennyezés
- szellemi szennyezés
- vegyszerek (háztartási vegyszerek is!)
- amalgám-tömések és fém hidak, arany tömés is!
- alumínium edények és fólia használata
- műanyag edények használata, hevítése
- tápanyagban szegény étkezés, mikrohullámú sütő használata
- szabadgyökök, toxikus stressz, oxidatív stressz
- cukor és finomított szénhidrátok

Mi történik, ha jó az immunrendszerem?
Az egészséges immunrendszer gyorsan és hatékonyan győzi le a fertőzéseket. A legtöbb fertőzés néhány nap, vagy maximum két hét alatt lezajlik, ez idő alatt az immunrendszer maximális fokozaton működik, majd a kórokozók semlegesítése után pihenő állapotra tér. A láz jó! Aki nem szokott lázas lenni, annak az immunrendszere már “kifáradt”, nem reagál megfelelőképpen. Az egészséges immunrendszer mellett jókedvű, tevékeny az ember, könnyen véghez viszi döntéseit, nem fárad el a napi munkavégzés mellett, elegendő energiája, mosolya és ereje van a mindennapokban is.

Mire van szükségünk a jó agy- és immunműködéshez?
- karotinodiok, béta-karotin
- alfa-karotin
- lutein
- likopén
- cink, szelén, magnézium
- omega-3-6 olajok: hidegen sajtolt és hidegen elfogyasztott kukorica-olaj, máriatövis-olaj, napraforgó-olaj, repce-olaj, földimogyoró-vaj, szója (genetikai módosítás mentes!)
- antioxidánsok, kiemelten Q10 koenzim és C-vitamin
- jótékony bélflóra
- mozgás: tempós gyaloglás, séta, könnyű jóga-gyakorlatok
- jó alvás

Egészséges immunrendszert kívánunk!
http://www.immunrendszerem.hu/

1 megjegyzés:

  1. Persze, még, hogyha nem vagyok lázas az a gyenge immunrendszer jele. Akkor nekem már 7 éves koromban"kifáradt" az immunrendszerem? Ugyanis óvodás korom óta nem voltam lázas.

    VálaszTörlés