2011. szeptember 18., vasárnap

Immunrendszeri tízparancsolat

"A bölcs embernek fel kell ismernie, hogy legdrágább kincse az egészsége."

Immunrendszeri "tízparancsolat":
1. Naponta 1,5 liter zöld tea elfogyasztása, frissen főzött, ízesítés és adalék nél küli
2. Ásványi anyagok, nyomelemek, jótékony zsírsavak és vitaminok bőséges fogyasztása. Ami mindenkinek szükséges manapság: C-vitamin (2000-4000 mg/nap), D-vitamin, B-vitamin komplex, Q10 koenzim, aminosavak, enzimek, kalcium-magnézium komplex (organikus forrásból), sok friss zöldség, gyümölcs, teljes kiőrlésű gabona, friss étel fogyasztása. Naponta 3 evőkanál hidegen sajtolt növényi olajat (olívaolaj, mákolaj, Omega-3 olaj, bogáncsolaj) fogyassz el, hevítés nélkül, például salátaöntetként. Egyszerű, komplex megoldást jelent az őszi-téli feltöltéshez a Q10 Aktív készítményünk és az Immuno Expert készítményünk fogyasztása.
3. A stressz negatív hatásának csökkentÍ ?se sétával, meditációval, masszázs, baráti és csalá! di össz ejövetelek, nagy beszélgetések, a fontossági sorrendek felállítása, rendszeres testmozgás, elegendő alvás, nyugalom és relaxációs lehetőség megteremtésével.
4. Hozd rendbe az emésztésed! Erre kiváló megoldást jelent az Immuno Expert készítmény, amely egy lépésben méregtelenít, "kiüldözi" a candida-gombát, kártékony gomba-, vírus- és parazita-maradványokat, visszatelepíti a jótékony bélflórát, gyulladásgátló és a vitamin-ásványianyag-feltöltésről is gondoskodik. Kerüld a mikrózott, adalékokat, cukrot, zsírt nagy mértékben tartalmazó ételek fogyasztását. A jó emésztés megszerzését és megtartását a GEFRO ételcsalád is segít biztosítani.
5. Szabadulj meg a gyulladások maradványaitól és az üledékektől! Rengeteg üledék, kövek, nyÍ ?k rakódik le a mai ember szervezetében, amik újabb gyulladások, fertőzések melegágyai. Fogkő, epekő, húgysav, vesekő, fülben, arc- és homloküregben lévő lerakódások, bélsár - sorolhatnánk a sok-sok toxint, amit hordozunk magunkban. 3 liter tiszta víz vagy tea, szauna, masszázs, test- és fül-gyertyázás, vastagbél-tisztítás, húsmentes időszakok bevezetése a táplálkozásban: ezek a módszerek sokat segíthetnek a tisztulásban. Az ízületi gyulladásoktól és ízületeket, csontokat károsító hatásaitól segít megszabadulni a Chondrosamin készítményünk, amely most akciósan vásárolható meg. A vegetáriánus, adalékmentes GEFRO termékcsalád könnyen, egyszerűen és finom ízekkel biztosítja számodra az optimális táplálkozás lehetőségét a húsmentes idős zakban is. Hetente legalább egyszer tarts húsmentes napot ! - sokat használsz ezzel mind a saját egészségednek, mind a környezetvédelemnek!
6. Fedezd fel a Bach virágterápia, Schüssler sók, homeopátiás készítmények, aromaterápia és gyógynövények világát. Egészségünk, szeretteink egészségének megőrzésére igazi szövetségesekre tehetünk szert a szelíd módszerek felfedezésével és használatával.
7. Fedezd fel a természet gyönyörűségét és támogatását! A szép őszt használjuk ki sok séta, kirándulás megtételére, a bőségesen termő gyümölcsök élvezetére, a bennük lévő vitaminok, ásványi anyagok szervezetünkben és a kamra polcain történő elraktározására. Fedezd fel a befőzés gyönyörűségét! Ehhez kínáljuk most rendkívül kedvezményes áron, 39.900,- Ft-ért+10 liter forralt bor ajándékba, az utolsó 5 db szuper Beilmeier befőző automatánkat, amelynek használatáról a blogunkban ITT olvashatsz bőséges leírást.
8. Ha bármilyen betegség, gyengeség éri szervezetedet, add meg azt a pihenést magadnak, ami jár! Ha túlhajtod, túlfeszíted magad, később drágán fizetheted meg az árát. Ismerd fel a betegség korai jeleit: álmatlanság, kóros izzadás, fáradtság, kimerültség, sápadtság, vagy éppen ellenkezőleg: túlzott kipirosodás, erős izzadságszag, nyelvünk lepedékessé válása, fájdalmak jelentkezése, szédülés, rosszkedvűség - mind-mind figyelmeztető jelek arra, hogy valamit tenned kell!
9. Néhány egyszerű szokást vezess be az életedbe: reggel és este igyál meg egy bögre felforralt, majd tea hőmérsékletűre lehűlt tiszta vizet, használj nyelvkaparót, rendszeresen vegyél igénybe természetgyógyászati állapotfelmérést, egyél-igyál valódi sót, mézet, tejet, teát, kávét, ismerd meg a pálmazsír, nyírfacukor, himalája só, tiszta víz beszerzési forrásokat, egyél naponta ötször, fogyassz teljes kiőrlésű gabonából készült pékárut, kerüld a felvágottakat, töltelékárut, mű-füsttel és mű-sóval pácolt húsételeket, konzerveket, fehér lisztből készült rágcsálni valókat, fedezd fel a bio-natúr és organikus ételek kínálatát, sétálj fél órát naponta, beszélgess a szeretteiddel rendszeresen.
10. Törődj magaddal, törődj a lelkeddel, keresd a saját szellemi utad! Nincs ennél jobb befektetés.

Egészséges immunrendszert kívánunk!

BL Natura Hungária Kft. munkatársai
www.immunrendszerem.hu
Blog: www.immunrendszerem.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése