2011. május 22., vasárnap

Tartósítószer nélküli befőzés: lekvárok, befőttek, zöldség- és gyümölcslevek

Befőzés, lekvárkészítés, zöldség- és gyümölcslé készítés tartósítószer-mentesen? IGEN!
Használd ki a gyümölcsözönt, és készíts a családodnak egészséges finomságokat télre!
AKCIÓ! A Bielmeyer befőző automata, amely egyúttal forraltbor készítésére és nagyobb mennyiségű - családi és munkahelyi rendezvények - levesfőzésre is alkalmas, igazi multi-szuper konyhai eszköz, most akciósan, ajándékkal kapható!
Szeretnél házi finomságokat készíteni tartósítószer nélkül?
Nem kell hozzá nagy ügyesség, egy kis ötlet és szorgalom, valamint sok-sok finom gyümölcs, és némi kis idő! Pár kiló gyümölccsel is érdemes elkészíteni, mert a befőző automatával nagyon egyszerű az eljárás. Dunsztol, csírátlanít, akár cukormentesen is biztonságosan készíthető el a sok finomság. Lekvárok, befőttek, házi savanyúságok nélkülözhetetlen eszköze.
Az akció a készlet erejéig tart. Akciós ár: 58.900,- Ft HELYETT 44.900,- Ft-ért vásárolható meg a Bielmeyer befőző automata. AJÁNDÉKOT ADUNK MINDEN VÁSÁRLÁSHOZ: 10 liter prémium minőségű fűszerezett vörösbort, amely forralt bor készítésére kiválóan alkalmas, értéke: 10.000,- Ft!
Hogyan készítsünk befőtteket a befőző automata segítségével?
Nagyon egyszerűen! Megtisztítjuk és feldaraboljuk a gyümölcsöt, belehelyezzük a tisztára mosott befőttes üvegekbe, rárakjuk az ízlésünk szerinti cukor és fűszer (pl.: fahéj, szegfűszeg) mennyiséget, majd hideg, tiszta vízzel felöntjük az üvegeket, csavaros tetőtvel légmentesen lezárjuk, és elhelyezzük a befőző automatában. Az automatát a megfelelő mennyiségű vízzel feltöltjük, majd üzembe helyezzük. Ha lejárt a megfelelő dunsztolási idő, az üvegeket kivesszük. Ez ilyen egyszerű? IGEN! Egy alkalommal 14 db 1 literes befőttes üveget helyezhetünk el az edényben.
Hogyan készülnek a gyümölcs- és zöldséglevek a befőző automatában? Vízgőz felhasználásával nyeri ki a csíramentes, vitaminokban és tápanyagokban gazdag levet a készülék bármely gyümölcsből és lédús zöldségből. Egy bővítő gyűrűt adunk a készülékhez, amelynek segítségével az alaposan megmosott (nagyobb gyümölcsök esetében felaprított) gyümölcsöket elhelyezzük a gyümölcskosárra, majd a gőz képzésére elegendő vízzel feltöltött készülékkel elindítjuk a folyamatot. A vízgőzzel lepárolt gyümölcslé belecsorog az előkészített edénybe, majd tisztára mosott üvegekbe tölthetjük, és tartósítószer nélkül tárolhatjuk, fogyasztásig. Ha a kihűlt levet akarjuk elrakni, akkor a dunsztoló funkcióval tartósíthatjuk. A visszamaradt gyümölcshúst vagy zöldségeket cukorral (vagy ízlés szerint édesítőszerrel, zöldségek esetén sóval) keverve befőttesüvegekbe rakhatjuk, és a dunsztoló funkció segítségével tartósíthatjuk. Így a finom és egészséges gyümölcsöknek és zöldségeknek minden részét hasznosíthatjuk.

Rendeld meg most a befőző automatát a webáruházunkban, az akciónk ugyanis csak a készlet erejéig tart!
http://www.immunrendszerem.hu/Befozo-automata

Tedd el a nyár ízeit télre! Élj a páratlan akcióval, legyen egészséges finomsággal teli a kamra!

Egészséges ízeket kívánunk!

http://www.immunrendszerem.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése