2011. április 21., csütörtök

Gyorsan, egészségesen: Teljes kiőrlésű tészta paradicsomos-sonkás mártással










Szeretnénk egészséges és gyors ételreceptekkel kedveskedni azoknak, akik nyitottak a reform-konyhára, akiknek fontos az egészséges étkezés és egészséges, tartósítószer- és káros adalék-mentes alapanyagok és az idő, amelyet a főzéssel töltenek.
Teljes kiőrlésű tészta paradicsomos-sonkás mártással
Hozzávalók két személyre:
2 evőkanál GEFRO Omega-3 olaj
10 dkg kockára vágott sonka
1 fej hagyma
GEFRO paradicsomleves (szószként is használható)
50 dkg paradicsom
1 fokhagyma
1 evőkanál GEFRO húsfűszer
1 csomag (40 dkg) GEFRO teljes kiőrlésű lisztből készült tészta
reszelt parmezán, chili, bors ízlés szerint
Elkészítési módja:
Kifőzzük a tésztát, és kevés Omega-3 olajjal meglocsoljuk, hogy ne száradjon ki. Tartsuk melegen, amíg elkészül az öntet (kb. 20 perc). Az öntethez a hagymát apróra vágjuk, az Omega-3 olajon megfonnyasztjuk, majd rátesszük a kockára vágott sonkát, lefedjük, és öt percig alacsony tűzön együtt pároljuk. Ezt követően hozzáadjuk a fokhagyma nyomóval összezúzott fokhagymát, az apróra vágott chilit (ha szeretjük a csípős ízt), a húsfűszert és az ízlés szerint gondolt borsot, valamint a kockára vágott friss paradicsomot. 10-15 percig fedő alatt pároljuk ezt a finom keveréket. Ez idő alatt 0,5 liter vízzel csomómentesre kikeverünk 3 evőkanál GEFRO paradicsomlevest (paradicsomszószt), és a kb. negyed órás párolási idő után hozzáadjuk a keverékhez. Forraljuk össze az öntetet, adjuk hozzá a kifőtt tésztához, keverjük jól össze, tálaláskor szórjuk meg parmezán sajttal. Tökéletes megoldás vendégváró ételnek, gyorsan elkészül, mutatós és finom, ráadásul alacsony a kalória-tartalma és isteni az íze!

A GEFRO hozzávalókat beszerezheted a webáruházunkban: http://www.immunrendszerem.hu/

Jó étvágyat kívánunk!
BL Natura Hungária Kft. munkatársai
http://www.immunrendszerem.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése