2011. január 16., vasárnap

Hat jó tanács cukorbetegeknek

"A lelki egészségnek két nagy kritériuma van: képesség a munkára és képesség a szeretetre."
Sigmund Freud


Tippek cukorbetegek számára: hogyan csökkentheted a mellékhatásokat?

A cukorbetegség ma már népbetegségnek számít: a harmadik leggyakoribb kór a magasvérnyomás-betegség és az ishaemiás szívbetegségek után. Magyarországon tízezer lakosból több, mint ezer szenved diabéteszben. Azon betegségek egyike, amelyben kivételesen több a női páciensek száma, mint a férfiaké. A súlyos szövődményekkel járó kórt az esetek nagy részében megelőzhetnénk a rendszeres szűrővizsgálat és orvosi ellenőrzés igénybevételével.
A cukorbetegségről és a természetes megoldásokról szóló teljes cikket a blogunkon olvashatod el:
http://immunrendszerem.blogspot.com/2010/11/egy-betegseg-amely-ellen-sokat-tehetunk.html

Hat fontos tanács a cukorbetegek egészséges életmódjával kapcsolatosan:

1. A szintetikus cukorpótló szerek ártalmasak!
A mesterséges cukrok, "light" jelzésű ételek és italok, édességek, befőttek olyan káros szintetikus édesítőket tartalmazhatnak, amelyeket több országban is betiltottak, illetve ártalmasnak minősítettek. Javasoljuk a természetes cukorpótlók: xyllit, azaz nyírfacukor, stevia fogyasztását.
2. A mikrohullámú sütő használata ártalmas!
A mikrohullámú sütőben melegített étel egy pillanat alatt elveszíti minden valódi tápértékét, és kialakulhat a minőségi éhezés. Ennek következménye egy sor hiánybetegség, elsősorban az emésztőenzimek hiánya a szervezetben. Cseréld le a mikródat a nyitási akciónk keretein belül! Az egészséges megoldásról itt olvashatsz: http://www.immunrendszerem.hu/Bielmeier-legkevereses-sutoedeny
3. Tedd helyre a bélflórádat!
Az organikus joghurtok, jótékony bélflóra-készítmények mellett figyelmedbe ajánljuk a prebiotikumok nagyszerű képviselőjét, az oligofruktózt:
http://immunrendszerem.blogspot.com/2010/10/az-ismeretlen-oligofruktoz-amely.html
Nagyszerű kiegészítést jelent a GEFRO organikus tejsavó italpor, amelyről itt olvashatsz bővebben:
http://www.immunrendszerem.hu/Gefro-organikus-tejsavo-italpor-700-gr
4. Szüntesd meg a székrekedést!
Az egészség és a betegség gyökere a vastagbélben lakozik. A vastagbél működésének kiemelkedő szerepe bizonyí­tott: ezen a területen élettanilag nélkülözhetetlen anyagok felszívódása történik. A vastagbél hámja a mérgező anyagok elleni védelem legfőbb helyszíne (a máj, a vese, a nyirokrendszer, a tü­dő és a bőrfelület előtt). Az ember hajlamos az emész­tési zavarok fölött napirendre térni, még akkor is, ha azok krónikussá válnak. Kiváló bélrendszeri "mozgató" a Gefro organikus tejsavó italpor.
5. Rendszeresen végezz erősítő, méregtelenítő kúrákat!
Készítményeink közül cukorbetegeknek is biztonsággal fogyaszthatóak a következő készítmények:
Immuno Expert - kiemelten ajánlott! Oligofruktóz-tartalommal, komplex karbantartó és immunerősítő ital, jól felszívódó formában
Augosamin - a szemproblémák megelőzésére
Medi Verde két havi adag
- a biztonságos méregtelenítésért és erőnlétért
6. Mozogj rendszeresen!
"A láb mindig kéznél van" - már napi fél óra séta is sokat számít! A rendszeres testedzéssel csökkenthető a vércukor-szint, karbantartható a keringés, javul a közérzet és az állóképesség. Nincs mentség arra, ha cukorbetegként nem mozog valaki!

Egészséges immunrendszert kívánunk!
http://www.immunrendszerem.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése