2011. április 3., vasárnap

Koleszterin-iskola: szeresd a zsírt!


  1. Éveken át azt hangoztatták, hogy a felesleges testzsírtól való megszabadulás leghatékonyabb módja az, ha kihagyjuk a zsírokat az étrendünkből. Egy gyökeresen más álláspontot vizsgáljunk meg. A zsírpárnák megmentik az életünket, segít a zsiradék - a jó zsiradék - megszabadulni a felesleges kilóktól, egészségesen és véglegesen. Egészségügyi hatását tekintve számtalan előnye van, s ezek között is első helyen áll a tartós fogyás. A zsírok jelentik a legfontosabb táplálékot, amivel a testsúlyt szabályozni lehet! Nem attól leszünk túlsúlyosak, hogy zsírt eszünk. Sokkal inkább attól, hogy savképző ételeket fogyasztunknk. Éppen ezért a hízásra a megoldás nem az, ha abbahagyjuk a zsírok fogyasztását, hanem az, ha nem eszünk több savas dolgot - és elkezdünk jó zsírokat magunkhoz venni! Hasznos zsírok egész sorát kell beépítenünk az étrendünkbe.

Jótékony zsírok, melyeket az egészségünk és a helyes koleszterin-egyensúly fenntartására nap mint nap be kell vinnünk az étkezéssel, vagy étrend-kiegészítő formájában szükséges magunkhoz vennünk:


Omega-3 olaj. Halolaj formájában a legismertebb, ám sokan kerülik a halolajat, vagy mert vegetáriánus életmódot folytatnak, vagy mert nem szeretik az illatát, vagy nem tudják biztosnak a forrását. A halolaj nem egyenlő a konzervekben található olajokkal! Azok ugyanis általában olívaolajat tartalmaznak. Megbízható, egészséges formája az Omega-3 olajnak a jó minőségű halolaj-készítményeken kívül a bio-organikus repcéből hidegen sajtolt GEFRO Omega-3 olaj. Salátákhoz, pirítós kenyérhez, fűszerolajként, vagy akár utólagosan a főzelékhez, leveshez keverve (nem hevítve!), naponként legalább 3 teáskanálnyit fogyasszunk el belőle. Pálmazsír. Vannak, akik a pálmazsírt már ismerik és örömmel használják a konyhájukban. Sokféle finom ételt lehet készíteni belőle és általa. Nem árt azonban utána nézni, milyen forrásból származik az általunk vásárolt pálmazsír, mivel sajnos egyes országokban az esőerdők letarolásával és kizsákmányolásával termesztik a pálmazsír alapjául szolgáló olajpálmákat. A bio-organikus készítményeket részesítsük előnyben! Ezzel elejét vehetjük a gyanús forrásnak. Mit tud a pálmazsír? Amellett, hogy egészséges, könnyen emészthető, nem hizlal, még nagyon finom is! Egész recept gyűjteményünk van pálmazsírból, amelyet ITT OLVASHATSZ. Bogáncsolaj. A legfinomabb egészséges zsírok közé tartozik az őszbogáncsból, más néven máriatövisből, a növény magjából hidegen préselt olaj. Hidegen ajánlott a fogyasztása, az Omega-3 olajhoz hasonlóan.


Szuper koleszterin-védő olajkeverék! Egy dl Omega-3 olajat és egy dl Bogáncsolajat keverjünk össze, és két héten keresztül, naponta 3x1 teáskanállal együnk meg közvetlenül étkezés előtt.


A hozzávalókat beszerezheted a webáruházunkban:


http://www.immunrendszerem.hu/


Egészséges immunrendszert kívánunk!


BL Natura Hungária Kft. munkatársai


http://www.immunrendszerem.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése